středa 17. října 2018

Wonderland Online Mobilní verze - začínáme - část první

Úplný začátek hry je stejný jako u klasického WL, jen s tím rozdílem, že si Robinsona vezmeme z ostrova s sebou.
Ukážeme si tedy, co nás čeká v inventáři do začátku.


Některé věci už známe z WL, začneme políčkem číslo 5
Tato mašinka funguje podobně jako vysavač, může jí aktivovat kdekoliv a máte tam napsáno, že materiály sbíráte každých 30 minut.

Wooden Puppet Pack - pack obsahující 5 Wooden Dolls. Pokud tento pack rozbalíme, dostaneme toto:

Wooden Puppet - používá se k trénování ve hře - když levým tlačítkem potvrdíte, ukáže vám to, na jaký trénovací spot se teleportujete (podle vašeho lvlu) a tam levlíte. Jedna Wooden Puppet vydrží 4 hodiny a levlíte, i když hru vypnete. Je to tedy super věcička, když jste pryč a nemáte zaplý počítač :)

Toto je XP Potion, která funguje právě u trénovacích spotů, protože u nich normální potions nefungují. 

Jak jste si mohli povšimnout, stan máte ve hře automaticky. Když však půjdete za astroložkou, dostanete toto!
To si myslím, že je hodně super :)

Dárečky
Ve hře dostáváte pravidelně dárečky. Jsou tam všechny možné věci, například goldy, zelené diamanty, o kterých si více do detailu povíme příště, wooden puppet a dokonce jsem tam nedávno dostala takovouhle modrou krabičku:
Je tam napsáno, že v krabičce se skrývají materiály k vyrobení Low-Temperature Kiln a Paper Machine - po té, co jsem to otevřela, tam byly další balíčky, ve kterých byly materiály a navíc tam byl ještě jeden balíček, ve kterém byly materiály k vyrobení Wallpaper a rovnou na 3 wallpapery :)!! Takže se tam dá získat opravdu spousta zajímavých věcí. určitě to nejsou hlouposti.
Ze začátku dostáváte dárečky poměrně často, ale čím víc si jich vybere, tím víc se doba pro obnovení prodlužuje. Dárečků máte naráz maximálně tři. Co se ale týče nejčastějších věcí v dárečkách, jsou to určitě zelené diamanty, wooden puppets a goldy. 

Tak jsme si ukázali ty úplně nejzákladnější věci a funkce. S tímto návodem byste mohli v pohodě zvládnout vylevlit do nějakého pěkného levlu, abyste mohli začít využívat funkce, které si ukážeme v dalším díle ❤




Žádné komentáře:

Okomentovat

Další informace k mobilní verzi WLO

Poslední dobou nám to čínské wl pěkně blbne, servery vypadávají na denním pořádku, popřípadě jsou alespoň plné, takže se často do hry ani...