středa 17. října 2018

Mobilní verze Wonderland Online - návod na stažení do PC + jak na registraci

Nakonec jsem si mobilní WL nainstalovala do počítače a můžu říct, že nelituji :) Je to super zpestření oproti klasické verzi. Mobilní verze je však v čínštině, tak jsem se rozhodla vám ukázat, jak provést registrace tak, aby se vám nic nepletlo, nebo abyste nešťastnou náhodou nepřišli o účet.

Ke stažení hry do PC stačí přejít na tento odkaz (http://wlm.980app.com/pc.php) a hra se vám začne rovnou stahovat.

Hru otevřeme a objeví se úvodní obrazovka:

Člověka láká kliknout na to největší tlačítko uprostřed, ale chcete-li hrát na více účtech, nevyplatí se. Pokud navíc zaregistrujete účet přes toto tlačítko, tak vám hra přiřadí náhodné číslo, přes které se přihlašujete a takové číslo se špatně pamatuje.
Tlačítko vybrat server nevyuživám, je mi jedno, na kterém jsem serveru, podle mě na tom v té mobilní verzi zase až tak nezáleží. My klikneme na tlačítko "Přihlášení"


Poté se nám načte toto okno, kde klikneme na poslední tlačítko "Registrace"


Zde zadáme požadovanou přezdívku, kterou se budeme PŘIHLAŠOVAT - nejedná se tedy o jméno vaší postavy. Tímto se vyhneme tomu, aby nám hra přidělila náhodné přihlašovací číslo, které se špatně pamatuje.

Poté si klasicky vytvoříme postavu a vyjede nám poslední okno.

Zde zadejte libovolné heslo, klikněte na pokračovat a hra se rozjede!

Tímto způsobem si můžete zaregistrovat více postav a poté stačí po otevření hry postupovat dle obrázku 1-2, kde se přihlásíte svými údaji :)


Příště si ukážeme úplné základy hry a základní itemy :)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Další informace k mobilní verzi WLO

Poslední dobou nám to čínské wl pěkně blbne, servery vypadávají na denním pořádku, popřípadě jsou alespoň plné, takže se často do hry ani...