čtvrtek 11. července 2019

Ideální způsob, jak trénovat pety

Human pety můžeme ve WL rozlišit na dvě základní kategorie - ty, co jdou burstit a ty, co burstit nejdou. A samozřejmě s těmi, co nejdou burstit, to bývá dost složité.
Burstit jdou jen peti, kteří mají Buff a Debuff skilly - to jsou v podstatě skilly, které když použijete, tak mají dlouhodobé trvání - vydrží déle než jedno kolo - například Stone Wall, Freeze atd. Například Niss má pouze Magic Recovery, které jednorázové doplní HP a tedy nemůže z Burstu dostat exp.



Niss je například notoricky známá jako pet, který se hrozně těžce trénuje. Mívá dost nízké HP, takže jí monstra rychle zabíjí, její SP také zezačátku nestojí za nic...tak co s ní teď?

Mám pro vás jednoduché řešení, kdy můžete Niss trénovat snadno a rychle a klidně i u monster, které mají hodně vysoké lvly! (100+)

Na tento způsob budete potřebovat:
1. Jeden char, který má vysoký lvl (100+) a vysoký ATK, ATK based character.
2. Jeden char, který má vysoký lvl, je země a má vysoké SPD (vyšší, než monstra, u kterých chcete trénovat) a hlavně má Stone Wall :D 
3. Char, na kterém chcete peta lvlit a ten by měl mít také vysoký lvl :)
4. Pravděpodobně budete potřebovat závaží, abyste měli s petem a charem s vysokým ATK combo

Postup:
1. Nejdříve si na characteru, na kterém máme peta, kterého chceme lvlit, nastavíme ovladač tímto způsobem:

Já burstím Angelu, takže v kolonce "Pet" je její Skill - musíte tam dát skill, který vašemu petovi ubírá SP - u ní je to tedy Thunder Beating. U Niss tam dáte zase Sky Thunder.
Je důležité nastavit, aby se vašemu petovi VŮBEC nedoplňovalo SP.

2. Dále si na naší zemi nastavíme ovladač takto:

V kolonce "Ally SP <" si musíte nastavit SP, pod které váš pet jde při použití Skillu - moje angela má SP 525, takže zvolím hodnotu pod 525, protože když použije právě Thunder Beating, její SP se sníží pod 500 a tím pádem vznikne podmínka pro to, aby vaše země dala Stone Wall na ní. Bohužel tato funkce nefunguje, pokud je HP/SP bar vašeho peta plný, to už jsem zkoušela. Když má moje Angela SP 525 a dám na zemi, ať dává Stone Wall na všechny, kteří mají SP pod 526, tak nic neudělá, dokud Angele to SP opravdu neubyde.

3. Váš ATK char si nastavte požadovaným způsobem - normální attack/skill. SPD musí být +/- 100 rozdíl s vaším petem, aby měli combo.

4. Podle toho, na jakém charu trénujete peta, použijte optimální skilly. Já teď trénuju Angelu na charu, který je voda, takže s vodou dávám Shrink - mám totiž lvl 180 a díky použití Debuff skillu dostávám aspoň nějaké exp :)



Kde trénovat?
Podle mě, pokud nemáte vyloženě opravdu vysoký lvl a nejste rb, tak jsou ideální sovy v Deep Jungle - mají lvl 119. Pokud budete trénovat zde, je potřeba, aby vaše země měla alespoň 850 spd. Pokud na své zemi tolik SPD nemáte a ani se vám ho tam nepodaří vytvořit riding pety a EQs, musíte trénovat jinde, protože být pomalejší než sova lvl 119, když vaše Niss je třeba lvl 40, je příliš riskantní :)

Výsledky:
Tohle je exp mé Angely, ale při použití 10X Exp potion, kterou jsem dostala z Mahabrahman's Challenge :) Jinak s použitím potion se to exp šplhalo i na 8 000. A kdyby bylo double exp, tak to mohlo být i 16 000. Ale to už uvádím takové extrémní případy, protože 10X exp potion se vám přecejen nepodaří sehnat na každý den. Ale je fakt, že já většinou, když trénuju pety, tak vždy s nějakou potion...přinejhorším si i nějakou koupim...v NWLO seženete například 6X exp potion za 6 milionů, což jde :D

Takže se dá říct, že když není double a nemáte potions, tak s petem, který má lvl 50, u sov získáte 400-700exp.

Jediná nevýhoda této metody je ta, že pet vám bude rychle lvlit, a to znamená, že se mu vždycky jednou zas čas doplní HP/SP bar při každém lvl up. To znamená, že prostě občas nebude mít na sobě celé jedno kolo Stone Wall a může se stát, že zemře. Já jsem například u Angely začínala na amity 95 a má 91, což když přihlédneme k tomu, že měla lvl upy, je trochu propad, takže se vyplatí mít v inventáři věci na amity.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Další informace k mobilní verzi WLO

Poslední dobou nám to čínské wl pěkně blbne, servery vypadávají na denním pořádku, popřípadě jsou alespoň plné, takže se často do hry ani...